COTTAGE PARK NIEUWS

Een groot aantal belang­stellenden heeft zijn of haar inschrijving al ingestuurd tijdens de CottagePark Voorverkoop. Dank daarvoor. Dit inschrijf­termijn sluit aanstaande maandag 6 juli om 12.00 uur. Dus als u nog niet ingeschreven bent en nu wel al uw droom­huis wilt reserveren, vul dan dit weekend uw Inschrijf­formulier in. Het meest praktisch is het als u dit in uw persoonlijke account doet.

HEEFT U AL UW FAVORIETE TOP 1, 2 OF 3?

Wie een account heeft, is mogelijk al helemaal voorbereid op het inschrijven. Wie inschrijft voor meerdere bouwnummers maakt grotere kans op toewijzing van een van de woningen in CottagePark. Wilt u nog even goed oriënteren? De Woningzoeker is een handig hulpmiddel om het totale aanbod op bouwnummerniveau te bekijken. Er zijn twee woningzoekers voor CottagePark; een voor de ‘grondgebonden woningen’ en een voor de ‘appartementen’. Bekijk op uw gemak het beschikbare aanbod, bewaar de favoriete bouwnummers en klik door naar Inschrijven.

INSCHRIJFPROCEDURE

1. Schrijf u in voor een woning via het Digitale inschrijfformulier in uw persoonlijke account of middels de printbare versie die u kunt mailen of langsbrengen bij de makelaar.

2. De inschrijftermijn sluit op maandag 6 juli 2020 om 12.00 uur. Dinsdag 7 juli worden de bouwnummers toegewezen.

3. Indien er een bouwnummer aan u is toegewezen, wordt er in die week door de makelaar met u contact opgenomen voor het maken van een afspraak. In een persoonlijk gesprek wordt het proces van reserveren met u doorgenomen en kunt u uiteraard uw vragen stellen die u mogelijk nog heeft.

4. Mocht er helaas geen woning aan u toegewezen zijn, dan wordt u hiervan ook op de hoogte gesteld en blijft u uiteraard wel als reserve-kandidaat genoteerd staan.

5. Na ondertekening van de reserveringsovereenkomst staat de betreffende woning, tot aan de start van de verkoop aan het eind van de zomer, voor u gereserveerd. Deze woning kan niet meer door anderen gereserveerd worden. Direct bij de start verkoop wordt, op basis van uw reservering, de koop- en aannemingsovereenkomst voor de betreffende woning ter ondertekening aangeboden. De daadwerkelijke koop van de woning wordt dan een feit!

In de nieuwsbrief van woensdag schreven we al over de herenhuizen. Nu hebben we een mooie impressie van deze woningen voor u. Zo krijgt u een goed beeld van de brede woning en bijzonder plezierige indeling. Wat een ruimte!

Hartelijke groet,
Team CottagePark