COTTAGE PARK NIEUWS

Eerder dan gepland zijn wij er helemaal klaar voor! Vandaag, direct na het versturen van deze nieuwsbrief aan u, start de Voorverkoop van CottagePark; 48 stijlvolle woningen, 11 royale appartementen en 1 geweldig mooi penthouse. Met de gekozen Tudor­architectuur en ruime, groene opzet van de wijk, wordt met dit nieuwbouwproject straks een heel bijzonder stukje Waddinxveen gerealiseerd.

SCHRIJF VOOR 6 JULI 12.00 UUR IN

Via uw persoonlijke account schrijft u snel en eenvoudig in op de favoriete bouwnummers die u nu al zou willen reserveren. U heeft tot maandag 6 juli 12.00 uur de tijd om uw inschrijfformulier in te leveren. Bij het toewijzen van woningen waarvoor meerdere kandidaten zijn, is een kandidaat die al een financiële check heeft gedaan in het voordeel. Een financiële check toont aan dat u weet wat u bij de bank kunt lenen of dat u met eigen middelen kunt betalen. U kunt de brief van uw bank, hypotheekadviseur of hypotheek­verstrekker indienen op het moment dat u uw online inschrijving in orde maakt.
Nog geen account?

INSCHRIJVEN KAN OP 2 MANIEREN

1. Online via uw account. Uw inschrijf­formulier staat hier voor u klaar.

2. Op papier. Het inschrijf­formulier kunt u hier downloaden, compleet invullen, printen en voor maandag 6 juli 12.00 uur inleveren bij een van de makelaars of mailen naar contact@cottagepark.nl.

Voor de toewijzing van de woningen kijken we niet naar wie zich als eerste heeft ingeschreven. Neem dus gerust de tijd om alle verkoop­documentatie te bekijken voordat u een definitieve keus voor een woning maakt.
Wel is van belang dat uw inschrijving uiterlijk 6 juli 12.00 uur door ons ontvangen is.

TOEWIJZING RESERVERING

De toewijzing van de bouw­nummers vindt op dinsdag 7 juli plaats. Indien er een bouw­nummer aan u is toegewezen, wordt er vanzelf­sprekend in die week door de makelaar met u contact opgenomen voor het maken van een afspraak voor een individueel gesprek. Mocht dit helaas niet het geval zijn, dan wordt u hiervan ook op de hoogte gesteld en blijft u uiteraard wel als reserve­kandidaat genoteerd staan. Wie inschrijft voor meerdere bouw­nummers maakt mogelijk grotere kans op toewijzing van een van de woningen in CottagePark.

2 EN 3 JULI MEET & GREET OP DE LOCATIE

Donderdagmiddag 2 en vrijdagmiddag 3 juli zijn de makelaars op de locatie. In een persoonlijk gesprek kunt u al uw vragen stellen over CottagePark. De gesprekken vinden plaats met inachtneming van de 1,5 meter afstand. Het is daarom van belang dat u een tijdsblok reserveert via onderstaande link. Wij vragen iedereen die verkouden is, hoest en/of koorts heeft thuis te blijven.

START VERKOOP

Na ondertekening van de reserverings­overeenkomst staat de betreffende woning, tot aan de start van de verkoop aan het eind van de zomer, voor u gereserveerd. Deze woning kan niet meer door anderen gereserveerd worden. Direct bij de Start Verkoop wordt, op basis van uw reservering, de koop- en aannemings­overeenkomst voor de betreffende woning ter onder­tekening aangeboden. De daadwerkelijke koop van de woning wordt dan een feit.

Dit is tevens het moment dat de overige, niet gereserveerde woningen, te koop aangeboden worden tijdens het start verkoop event.

Hartelijke groet,
Team CottagePark