VERKOOPINFO

- WOONREIS -

OP WEG NAAR UW DROOMHUIS

1

DE REIS BEGINT …

Met de Woningzoeker navigeert u eenvoudig door het plan om de kenmerken van de verschillende type woningen en de plattegronden te bekijken. Een goede voorbereiding op de volgende stap naar uw mogelijk nieuwe woning in CottagePark. 

2

REGISTREER ONLINE

U kunt een persoonlijk account aanmaken. Dit is niet verplicht maar wel zo handig. U registreert door uw persoonlijke gegevens in te vullen. Dit maakt het onder andere eenvoudiger als u in wilt schrijven voor uw nieuwe woning. Ook als u zich eerder al aangemeld heeft voor de Nieuwsbrief is het nodig een account aan te maken.

 

3

VOORKEUREN VASTSTELLEN

Gebruik uw account om uw voorkeuren vast te leggen en te wijzigen. Zo vindt u uw favoriete woningen makkelijk terug. U kunt hier ook uw vraag stellen en een afspraak maken met de makelaar. Dat kan online, bij de makelaar op kantoor of op de locatie van CottagePark.

4

DOE EEN FINANCIËLE CHECK

Het is belangrijk dat u het financiële plaatje helder heeft. Bij het toewijzen van woningen waarvoor meerdere kandidaten zijn, is een kandidaat die al een financiële check heeft gedaan in het voordeel. Een financiële check toont aan dat u weet wat u bij de bank kunt lenen of dat u met eigen middelen kunt betalen. U kunt de brief van uw bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker indienen op het moment dat u uw inschrijving in orde maakt. 

5

VOORVERKOOP JULI JL.

CottagePark is eerder al in voorverkoop gegaan. Belangstellenden is zo de kans geboden om hun droomwoning alvast te reserveren. Deze bouwnummers zijn niet meer beschikbaar. Het actuele aanbod kunt u bekijken via de woningzoeker. 
 
6

IN VERKOOP

De start verkoop is in volle gang. Momenteel vinden er gesprekken plaats met  kandidaat-kopers. Heeft u ook interesse? U kunt zich inschrijven voor de nog beschikbare bouwnummers of als reservekandidaat. Met de woningzoeker heeft u snel een overzicht van het actuele aanbod en ziet u de kenmerken van de beschikbare woningen.

7

CONTACT MET DE MAKELAAR

Na uw inschrijving wordt u door de makelaar geïnformeerd over de toewijzingen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen op de woning van uw voorkeur, wordt u uitgenodigd voor een gesprek met de makelaar, of als reservekandidaat genoteerd.

8

VOOR U IN OPTIE GENOMEN

Na het gesprek met de makelaar kunt u een optie op de woning van uw voorkeur nemen. Zijn al uw vragen beantwoord en is het financiële plaatje rond? Dan kunt u uw reis vervolgen.

9

DE BESTEMMING KOMT IN ZICHT

Gefeliciteerd! U kunt nu de koop- en aanneemovereenkomst tekenen. Vanzelfsprekend zullen we u steeds op de hoogte houden van de planning en ontwikkelingen van het stijlvolle project CottagePark.