VERKOOPINFO

- WOONREIS -

IN 10 STAPPEN NAAR UW DROOMHUIS

1

DE REIS BEGINT …

Het brede aanbod en de prijzen zijn bekend. Met de Woningzoeker navigeert u eenvoudig door het plan om de kenmerken van de verschillende type woningen en de plattegronden te bekijken. Zo kunt u zich goed voorbereiden op de volgende stap naar uw mogelijk nieuwe woning in CottagePark. 

2

REGISTREER ONLINE

U kunt een persoonlijk account aanmaken. Dit is niet verplicht maar wel zo handig. U registreert door uw persoonlijke gegevens in te vullen. Dit maakt het onder andere eenvoudiger als u in wilt schrijven voor uw nieuwe woning. Ook als u zich eerder al aangemeld heeft voor de Nieuwsbrief is het nodig een account aan te maken.

 

3

VOORKEUREN VASTSTELLEN

Gebruik uw account om uw voorkeuren vast te leggen en te wijzigen. Zo vindt u uw favoriete woningen makkelijk terug. U kunt hier ook uw vraag stellen en een afspraak maken met de makelaar. Dat kan online, bij de makelaar op kantoor of op de locatie van CottagePark.

4

DOE EEN FINANCIËLE CHECK

In deze fase is het belangrijk dat u het financiële plaatje helder heeft. Bij het toewijzen van woningen waarvoor meerdere kandidaten zijn, is een kandidaat die al een financiële check heeft gedaan in het voordeel. Een financiële check toont aan dat u weet wat u bij de bank kunt lenen of dat u met eigen middelen kunt betalen. U kunt de brief van uw bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker indienen op het moment dat u uw online inschrijving in orde maakt. 

5

VOORVERKOOP

CottagePark is eerder al in voorverkoop gegaan. Belangstellenden is zo de kans geboden om hun droomwoning alvast te reserveren. Zodoende is ongeveer de helft van de woningen en appartementen al gereserveerd. Deze bouwnummers zijn niet meer beschikbaar. Het actuele aanbod kunt u bekijken via de woningzoeker. 
 
6

IN VERKOOP |SCHRIJF NU IN

De verkoop van CottagePark is 26 september van start gegaan. U kunt nu tot 5 oktober 18.00 uur inschrijven via het digitale inschrijfformulier in uw persoonlijke account of middels de printbare versie die u kunt mailen.

7

SLUITING INSCHRIJVING

Inschrijven is mogelijk tot maandag 5 oktober 18.00 uur. Na deze datum worden de woningen toegewezen. Heeft u zich ingeschreven? Dan ontvangt u een bevestiging per e-mail en volgen de stappen 8 t/m 12.

8

CONTACT MET DE MAKELAAR

Na sluiting van de inschrijving wordt u, vanaf 6 oktober, door de makelaar geïnformeerd over de toewijzingen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen op de woning van uw voorkeur, wordt u uitgenodigd voor een gesprek met de makelaar, of als reservekandidaat genoteerd.

9

VOOR U IN OPTIE GENOMEN

Na het gesprek met de makelaar kunt u een optie op de woning van uw voorkeur nemen. Zijn al uw vragen beantwoord en is het financiële plaatje rond? Dan kunt u uw reis vervolgen.

10

DE BESTEMMING KOMT IN ZICHT

Gefeliciteerd! U kunt nu de koop- en aanneemovereenkomst tekenen. Vanzelfsprekend zullen we u steeds op de hoogte houden van de planning en ontwikkelingen van het stijlvolle project CottagePark.