COTTAGE PARK NIEUWS

We hebben u veel nieuws te melden. Het is het zover. Alle belangrijke informatie van CottagePark staat online. Ook is de datum van de online Start Voorverkoop bekend. Neem na het lezen van de nieuwsbrief snel een kijkje en maak direct uw persoonlijke account aan. Uw woonreis in CottagePark start vandaag!

ACCOUNT AANMAKEN

U kunt nu al een eigen account aanmaken. Dit is niet verplicht maar wel zo handig. In uw account kunt u zelf uw persoonlijke voorkeuren wijzigen of aanvullen. Dit maakt het voor u straks ook makkelijker als u in wilt schrijven voor uw nieuwe woning. U heeft zich eerder al aangemeld voor de Nieuwsbrief. Ook in dat geval is het nodig een account aan te maken. Veel plezier met het kiezen van uw favoriete woningen. Wij zijn benieuwd naar welk bouwnummer uw voorkeur uitgaat!

START VOORVERKOOP 3 JULI

Op de website staan de prijsindicaties van de koopsommen. De definitieve prijzen worden vastgesteld op de dag van de Start Voorverkoop en dat is ook al snel. Vrijdag 3 juli kunt u uw droomhuis in CottagePark reserveren! Zet deze datum alvast in uw agenda. U heeft dat hele weekend de tijd om uw inschrijving op één of meer woningen in orde te maken. De digitale Voorverkoop sluit maandag 6 juli om 9 uur.

STAP VOOR STAP OP PAD

 1. Bewonder de uitgebreide informatie op de website
 2. Maak uw persoonlijke account aan
 3. Log in met uw gebruikersnaam en uw wachtwoord
 4. Navigeer eenvoudig met de woningkiezer door het project en selecteer het bouwnummer van uw voorkeur
 5. Klik op “voeg toe aan favorieten’ als u een woning binnen uw account wilt opslaan
 6. Heeft u interesse in meerdere bouwnummers? Klik dan op terug naar interactieve kaart. Navigeer terug naar de woningzoeker, klik op een ander bouwnummer en bewaar er zoveel als u wilt, door ze toe te voegen aan uw favorieten.

DE VOORDELEN VAN EEN EIGEN ACCOUNT OP EEN RIJTJE

 • U bent automatisch als eerste op de hoogte van updates en de laatste ontwikkelingen rondom CottagePark
 • U kunt direct starten met het aangeven en verzamelen van uw favoriete woningen
 • U gebruikt uw account om u straks tijdens de Voorverkoop in te schrijven op een of meer woningen.

HOE ACTIVEERT U UW EIGEN ACCOUNT?

  • Op de website ziet u een knop ‘Account
  • Klik vervolgens op ‘Registreren
  • Vul hier uw gegevens in en klik op de knop registeren
  • U kunt nu inloggen met uw gegevens, tevens ontvangt u een bevestigingsmail over uw persoonlijke account.

  Mocht u niets ontvangen, kijkt u dan voor de zekerheid in uw Spam-box.

  Heeft u een vraag? Stel deze via uw account rechtstreeks aan de makelaar. Ook kunt u een afspraak maken met de makelaar voor meer informatie. Dat kan telefonisch, online, bij de makelaar op kantoor of op de locatie van CottagePark.

  Rest ons nog u veel plezier te wensen met het bekijken van alle beelden, de uitgebreide informatie en het doorgeven van uw persoonlijke voorkeuren. We hebben ook een Magazine voor u samengesteld. Hierin leest u nog meer over dit bijzondere nieuwbouwproject in Waddinxveen. Leuke interviews, specifieke informatie over het aanbod en heel veel inspiratie.


  Hartelijke groet,
  Team CottagePark