De verkoop van CottagePark gaat bijna van start! Kom zaterdag 26 september tussen 10.00 en 13.00 uur naar de locatie en ontmoet ons team. Wij vertellen u dan graag meer over deze stijlvolle nieuwbouw­ontwikkeling in Waddinxveen.

INSCHRIJVEN START 26 SEPTEMBER 10.00 UUR

CottagePark is eerder al in voorverkoop gegaan. Aan belangstellenden is zo de kans geboden om hun droomwoning alvast te reserveren. Een aantal mensen heeft hier gebruik van gemaakt en zodoende is ongeveer de helft van de woningen en appartementen al gereserveerd. Deze bouwnummers zijn niet meer beschikbaar. Het actuele aanbod is te bekijken via de Woningzoeker.

Heeft u uw droomhuis gevonden? Inschrijven kan vanaf 26 september heel eenvoudig via uw account of via de printbare versie van het inschrijf­formulier op de website.

INSCHRIJVEN SLUIT 5 OKTOBER 18.00 UUR

Inschrijven is mogelijk tot maandag 5 oktober, 18.00 uur. U ontvangt direct een bevestiging per e-mail. Na sluiting van de inschrijving wordt u, vanaf 6 oktober, door de makelaar geïnformeerd over de toewijzingen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen op de woning van uw voorkeur, wordt u uitgenodigd voor een gesprek met de makelaar, of als reserve­kandidaat genoteerd. Na het gesprek met de makelaar kunt u een optie op de woning van uw voorkeur nemen.

AANMELDEN VOOR START VERKOOP

We willen, met oog op de maatregelen rondom Covid-19, de stroom van bezoekers tijdens de start verkoop enigszins spreiden. We vragen u daarom zich voor dit evenement aan te melden op onze website en daarbij uw voorkeur van een tijdsblok van aankomst aan te geven.

Tijdens deze Start Verkoop zijn ook twee financieel adviseurs van Van Eijck en Partners aanwezig. Wie prijs stelt op een financiële check, kan direct even langslopen!

Lees ter voorbereiding de Verkoopdocumentatie hier alvast door.

Heeft u een vraag? Mogelijk staat deze ook al in onze rubriek Veelgestelde vragen.

U kunt ook uw vraag stellen via dit formulier.

Hartelijke groet,
Team CottagePark