De realisatie van CottagePark komt steeds een stapje dichterbij. De omgevingsvergunning is ontvangen en inmiddels is meer dan 80% van de woningen en appartementen verkocht. De gesprekken over de laatste woningen zijn in volle gang, dus wie graag in CottagePark wil wonen, moet snel zijn!

SCHRIJF U IN VOOR DE LAATSTE WONINGEN!

Op de website kunt u in de woningzoeker bekijken welke woningen en appartementen nog beschikbaar zijn. Staat een woning onder optie, dan kunt u desgewenst op de reservelijst worden geplaatst, aangezien dat bouwnummer mogelijk weer beschikbaar komt. De twee-onder-één-kap woningen zijn allemaal verkocht, maar voor de andere woningtypen zijn er nog enkele mogelijkheden. Klik hieronder en bekijk direct het actuele aanbod in de woningzoekers.

Wilt u inschrijven op een woning? Dit kan via het inschrijfformulier.

START BOUW

Goed nieuws, want we hebben de omgevingsvergunning voor de realisatie van de koopwoningen en koopappartementen onlangs ontvangen. De komende 6 weken staat de mogelijkheid open voor belanghebbenden om in beroep te gaan, zoals gebruikelijk is bij de afgifte van dergelijke vergunningen. De voorbereidende werkzaamheden op het terrein van CottagePark gaan ondertussen gewoon door. Momenteel wordt de grond van de voorbelasting verwijderd en wordt gestart met het aanleggen van de riolering onder de toekomstige openbare straat. Zo wordt toegewerkt naar de geplande start van de bouw in mei 2021!

GROENVERKLARING

Voor alle woningtypen in CottagePark is er een Groen­verklaring beschik­baar in het Register Groen­verklaringen. Met deze regeling stimuleert de over­heid duurzame en innovatieve (bouw)­projecten. Deze verklaring kan van belang zijn voor het aanvragen van specifieke hypotheek­producten met een rente­korting. Voor meer informatie en het downloaden van de betreffende stukken voor CottagePark verwijzen we graag naar de website.

Hartelijke groet,
Team CottagePark