Penthouse

Luxueus Penthouse

Het Penthouse in de Manor in CottagePark is echt een juweeltje. Wat een ruimte en luxe! Maar liefst 235 m² woonoppervlakte, met een living van ruim 90 m² en twee royale terrassen van 27 m². De indeling is echt bijzonder met de fraaie zichtlijnen, mooie ruime kamers, met veel licht door de grote ramen. Natuurlijk heeft de koper de mogelijkheid om het Penthouse naar eigen wens in te richten. Uiteindelijk zijn er tal van mogelijkheden; denk bijvoorbeeld aan een eigen fitness of sauna. Wij hebben onze interieurarchitect gevraagd om een aangepast ontwerp te maken die al laat zien wat voor kansen er liggen om de inrichting aan te passen naar eigen wensen. 

Uw eigen paleis

Het extra hoge plafond van maar liefst 2.80 meter en de hoeveelheid daglicht geven een geweldig ruim gevoel. De afwerking is luxe en aan comfort zal het u ook niet ontbreken. Buitengewoon plezierig zijn ook de twee eigen parkeerplaatsen voor de deur, een ruime berging op de begane grond, de lift waarmee u rechtstreeks binnenstapt in de entree van uw Penthouse. In de gehele woning is vloerverwarming; comfortabel en mooi zonder radiatoren.

Hier in CottagePark staat de klant centraal. De koper van het Penthouse wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek met onze binnenhuisarchitect. Zij geeft een passend, persoonlijk advies voor de indeling van de ruimtes, de kleuren en materialen van bijvoorbeeld de keukeninrichting en badkamer. Ook een compleet inrichtingsvoorstel met meubels is een mogelijkheid. 

Previous
Next

Persoonlijke touch

De living is royaal en heeft een open keukenopstelling. Er zijn in basis drie (slaap)kamers en twee badkamers. Er valt prachtig licht binnen door de vele ramen en is er overal vloerverwarming die per verblijfsruimte kan worden ingeregeld. Hedendaagse luxe en comfort om intens van te genieten. De badkamers zijn bij oplevering, in basis, ingericht met een moderne dubbele keramische wastafel, een ruime inloopdouche, een mooi ligbad en voorzien van thermostaatkranen. Deskundige verkoopadviseurs begeleiden en adviseren u bij het maken van eigen keuzes. In de showroom wordt op basis van persoonlijke stijl en wensen de indeling en inrichting op een tekening uitgewerkt alvorens de tegels en het sanitair wordt geplaatst.

  • Prachtige ligging in CottagePark
  • Oprijlaan en eigen parkeerplaatsen voor de deur
  • 235 m² woonoppervlakte
  • Twee terrassen van maar liefst 27 m²; de hele dag optimale ligging ten opzicht van de zon
  • Twee of drie slaapkamers
  • Rijke sfeervolle details
  • Hoge plafonds
  • Grote ramen en ruimtelijke indeling
  • Status: verkocht

Eigen indeling

Voor het penthouse in de prachtige Manor van CottagePark zijn meerdere indelingen mogelijk. Dit betekent dat u naast de basisplattegrond ook de optie heeft om te kiezen voor een andere indeling. De mogelijkheden zijn, binnen de bouwkundige randvoorwaarden, enorm in dit penthouse.

Onze binnenhuisarchitect heeft een alternatieve indelingssuggestie gedaan. Twee in plaats van drie slaapkamers, een extra grote badkamer en andere keukenopstelling bijvoorbeeld.