80% VERKOCHT | ENERGIENEUTRAAL WONEN

Welkom in CottagePark

• Beste plek in Waddinxveen, op loopafstand van winkelcentrum het Gouweplein

Riante, energieneutrale (EPC 0) woningen met grote buitenruimtes

• Intiem wonen rondom een groen hof, omsloten door water

• Rijke variatie in stijlvolle Tudor architectuur

• Planning start bouw mei 2021

De verkoop is in volle gang; 80% van de woningen is al verkocht! En momenteel vinden er gesprekken plaats met de kandidaat-kopers. Heeft u interesse? Dan is het nu de tijd om te beslissen. U kunt zich hier inschrijven voor de nog beschikbare bouwnummers of als reservekandidaat voor de bouwnummers die momenteel al onder optie staan. Met de woningzoekers heeft u snel een overzicht van het actuele aanbod en ziet u de kenmerken van de beschikbare woningen.

CottagePark wordt een nieuwe, energieneutrale woonwijk in het gezellige Waddinxveen. Met een standaard energieverbruik dat overeenkomt met energielabel A++++, zijn alle woningen zeer energiezuinig. Meer informatie vindt u op de pagina verkoopinfo; kopje duurzaamheid en in de brochure pagina 66/67.

Aanbod

Wees er snel bij! De verkoop van CottagePark gaat erg hard. Bekijk hier het aller laatste aanbod.

Charmante Details

Besloten, intiem en omringd
met groen en water

Het (land)leven in Engelse dorpen met zijn warme intimiteit is op een nieuwe wijze terug te vinden in de opzet van CottagePark. Deze plek verleidt en verbindt bewoners, bezoekers en voorbijgangers. De landschapsarchitect heeft zich laten inspireren door Hampstead Heath, een park bij Londen, de plaats Bath én Tudorpark in Hoofddorp. In het plan gaan landschap en Tudorarchitectuur hand in hand. CottagePark heeft gebogen, statige lanen en in het hart van de wijk komt een mooi, groen hof. Precies zoals dat ook in oud-Engelse dorpen te zien is. Charmant.

Ruimte voor lifestyle

In CottagePark komt een grote verscheidenheid aan woningtypes. Eengezinswoningen, Herenhuizen, extra bijzondere hoek-herenhuizen, Twee-onder-een-kapvilla’s, Villa’s, Appartementen en een heel fraai Penthouse. Je ziet het hier straks allemaal. Door dezelfde details en steenkleuren steeds op een andere manier toe te passen, ontstaat er een eenheid in verscheidenheid zo vertelt Ab Verbeek, architect van Roggeveen & Piso architecten.

"Zie het als een boeket waarin de bloemen los van elkaar prachtig zijn, maar samen een nog mooier geheel vormen. "

Type woningen

11
Eengezinswoningen
Vanaf 133m²
VERKOCHT

11
Eengezinswoningen

Vanaf 133m²

21
Herenhuizen
Vanaf 151m²
VERKOCHT

21
Herenhuizen

Vanaf 151m²

12
Twee-onder-één-kapvilla’s
Vanaf 176m²
VERKOCHT

12
Twee-onder-één-kapvilla’s

Vanaf 176m²

4
Vrijstaande Villa's
206m²
VERKOCHT

4
Vrijstaande Villa's

206m²

12
Appartementen
Vanaf 115m²
VERKOCHT

12
Appartementen

Vanaf 115m²

1
Penthouse
235m²
VERKOCHT

1
Penthouse

235m²

Geen enkele straat hetzelfde

CottagePark is een moderne interpretatie van woonidealen. De grote woonvariatie, de opvallend ruime opzet van woningen ten opzichte van elkaar, het besloten geheel rondom een open, groene ruimte met de allure van een charmant Engels buurtschap. Prachtig. De Tudorarchitectuur zorgt ervoor dat er geen huis gelijk is. Daarbij heeft de Engelse cottagestijl zijn weg gevonden in de openbare inrichting. Dit wordt echt heel bijzonder!

Uitgelicht

Vrijstaande villa

In CottagePark kunt u bouwen aan uw toekomst. In een van de elf eengezinswoningen bijvoorbeeld. Superfijne huizen die zich helemaal voegen naar uw woonwensen en smaak. Perfect voor als u wilt gaan samenwonen of samen de stap van huren naar kopen wilt maken. En als er kinderen zijn of komen, dan past dit huis perfect. De living is ruim en licht en grenst aan een diepe tuin op het noordoosten. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en badkamer en op de zolder kunt u desgewenst ook nog extra (slaap)kamers realiseren!

Vanaf € 380.000 vrij op naam.

Herenhuizen

Een herenhuis lijkt misschien een ‘gewone’ rijwoning, maar is het zeker niet. Zo is de breedte van zes meter opvallend anders. Wat een ruimte! Op de begane grond is een royale living. Hier kunt u een gezellige leefkeuken realiseren of kiezen voor een extra grote bank en eettafel bijvoorbeeld. Ook op de eerste en tweede verdieping is de indeling heel ruim. Er is een basisplattegrond gemaakt en u kunt er ook voor kiezen om slaapkamers samen te voegen, een inloopkast te maken of een prettige thuiswerkplek. Een van de grote voordelen van een nieuwbouwhuis. Hier kunt u, binnen de bouwkundige randvoorwaarden, uw eigen indeling van uw droomhuis realiseren!

Vanaf € 460.000 vrij op naam.