COTTAGE PARK NIEUWS

- VOORVERKOOP 3 TOT 6 JULI 9.00 UUR -

De belangstelling voor CottagePark is groot. Nog slechts één week en dan start de digitale Voorverkoop van de 48 woningen, 11 appartementen en 1 penthouse. Heeft u de datum al genoteerd?!

UITBREIDING WEBSITE

Afgelopen week heeft u veel informatie kunnen lezen over het brede aanbod in CottagePark Waddinxveen. Heeft u al gezien dat nu ook de verkoopdocumenten toegevoegd zijn? Ook is er een woningzoeker voor de appartementen online. Nu heeft u alle benodigde informatie voorhanden om een goede keus te maken.

RESERVEER UW DROOMHUIS
VOOR 6 JULI 9.00 UUR

Nog 1 week! Dan kunt u vanuit uw account inschrijven op de echt favoriete bouwnummers. Vanaf volgende week vrijdag tot en met aanstaande maandag 6 juli 9.00 uur kunt u direct Wij zijn heel benieuwd welke bouwnummers in uw top 3 staan.

PERSOONLIJKE AFSPRAAK

Op de website is een rubriek ‘Veelgestelde vragen’ opgenomen. Hier vindt u al veel praktische informatie. Via uw account kunt u bovendien online vragen stellen aan de makelaar, maar we kunnen ons goed voorstellen dat u het ook prettig vindt om één van de makelaars persoonlijk op de locatie te ontmoeten. Om die reden organiseren we een meet en greet op donderdagmiddag 2 en vrijdagmiddag 3 juli tussen 15.00 en 17.00 uur op de locatie. In een persoonlijk gesprek kunt u al uw vragen stellen over CottagePark. Uiteraard vinden de gesprekken met inachtneming van de 1,5 meter afstand plaats. Het is daarom van belang dat u een tijdsblok reserveert. Wij vragen iedereen die verkouden is, hoest en/of koorts heeft thuis te blijven.

UITGELICHT

De ligging op een ‘eigen eiland’ en de ruime opzet van het project maken het wonen in CottagePark echt heel bijzonder. Een sterke combinatie van charmante Tudorarchitectuur en modern comfort. U kunt hier straks stijlvol wonen in bijvoorbeeld een van de 21 elegante Herenhuizen. Met het brede aanbod van 7 typen kunt u precies dat huis kiezen dat perfect bij u past. 

De plattegronden zijn opvallend ruim opgezet en met een woonoppervlakte vanaf 151 tot 176 m² mogen we spreken van royale Herenhuizen. In totaal zijn er drie volwaardige woonlagen met op de begane grond een extra brede en diepe living. Ook buitenshuis is het heerlijk vertoeven. De Herenhuizen krijgen diepe achtertuinen met wisselende zonoriëntatie die groot genoeg zijn om te kunnen loungen, eten, rusten en genieten van buiten zijn met uw gezin, familie of vrienden. 

Volgt u ons al op Instagram en Facebook? Regelmatig delen we nieuwe informatie over CottagePark en de woonwijk. 


Hartelijke groet,
Team CottagePark