IN AANBOUW

Supercentraal in
de Randstad

Mensen die Waddinxveen niet kennen, zijn altijd verrast door de gunstige ligging. Waddinxveen neemt geografisch gezien een interessante positie in. Het dorp ligt supercentraal in de Randstad. Leiden, Rotterdam, Den Haag, Gouda en Utrecht zijn allemaal snel bereikbaar doordat de A12 en de A20 elkaar hier kruisen. Ook het openbaar vervoer in Waddinxveen is goed geregeld. Er zijn nu drie treinstations. Een sprinterverbinding brengt u snel naar Gouda en Alphen aan de Rijn en ook in Rotterdam en Den Haag bent u zo met de bus.

Winkels naast de deur

Waddinxveen is een levendig dorp waar historie samengaat met een breed aanbod eigentijdse voorzieningen. Het nieuwe Winkelcentrum Gouweplein is op loopafstand van CottagePark en daarnaast zijn er ook allerlei gezellige winkeltjes in het dorp met een breed aanbod van (streek)producten. Op fietsafstand zijn verschillende kinderdagverblijven, basisscholen, een grote scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs, muziek- en dansscholen. Kinderen groeien hier ongedwongen en vrij op in een plezierige omgeving. Nabij CottagePark kun je sporten, spelen en ontdekken naar hartenlust. 

Buiten genieten

Waddinxveen ligt midden in het Groene Hart. Een uitgestrekt gebied waar weilanden, rivieren, sloten en dijken te vinden zijn. Een heerlijk stukje Nederland waar u fijn kunt varen, wandelen en fietsen in een landelijke omgeving met stadse voorzieningen in de nabijheid. Met ruim 29.000 inwoners groot genoeg voor een rijk aanbod van voorzieningen voor mensen van alle leeftijden. 

De Hefbrug over de Gouwe, geopend in juli 1936, is een monumentaal, markant punt in het dorp. Aan de voet van de Hefbrug is nu de gezellige horeca boulevard de Nesse met verschillende leuke restaurants en cafés.