CottagePark is in verkoop. U heeft belangstelling getoond voor dit nieuwe project in het gezellige Waddinxveen. De animo voor deze stijlvolle woningen in Tudorstijl is groot. Veel belangstellenden hebben hun droomwoning gereserveerd en inmiddels is meer dan de helft van de woningen verkocht. Dat is goed nieuws.

WELK BOUWNUMMER HEEFT UW VOORKEUR?

Kijk snel of deze nog beschikbaar is!! Voor wie nog extra informatie wil of antwoord op persoonlijke vragen, hebben we extra informatiedagen ingepland. De makelaars kijken graag met u mee naar uw wensen en mogelijkheden. U kunt hiervoor zowel online als op de locatie zelf een afspraak maken. Dit kan eenvoudig door u hier direct aan te melden.

ZIEN WE U ONLINE OF OP DE LOCATIE?

Kiest u voor een online afspraak? Plan dan uw afspraak in op donderdag 19 november aanstaande tussen 18.00 en 20.00 uur. Of zaterdag 21 november tussen 10.00 en 11.30 uur.

Kiest u liever voor een afspraak op de locatie zelf, zodat u direct een idee krijgt bij de locatie en de mooie groene omgeving? Dat kan op zaterdag­ochtend 21 november aanstaande van 10 tot 11.30 uur.

Na het aanmelden ontvangt u van ons een bevestiging. We kijken er naar uit u online of op de locatie te mogen verwelkomen!

BEWUST KOPEN

CottagePark is toekomstgericht ontwikkeld. De woningen zijn energie­neutraal met een EPC van 0. Dat is goed nieuws, want hierdoor is de woning niet alleen duurzaam, het zorgt bovendien voor een lagere energienota. Nog meer reden om te kiezen voor een van deze woningen in de groene omgeving van Waddinxveen.

Kijk meteen op de website voor het actuele aanbod en kies het bouw­nummer waar uw voorkeur naar uitgaat. U vindt er uitgebreide informatie en met de interactieve kaart krijgt u een goed beeld op deze stijlvolle, duurzame nieuwbouwontwikkeling en uw droomhuis.

Heeft u nu al uw droomhuis gevonden? Inschrijven kan heel eenvoudig online via dit formulier of via de printbare versie die u in kunt leveren bij of op kunt sturen/mailen naar een van de makelaars.