COTTAGE PARK NIEUWS

De voorverkoop van CottagePark is in volle gang. Er is veel belangstelling voor het aanbod en de vele mogelijkheden in dit exclusieve nieuwbouwplan in Waddinxveen.

KOM AANSTAANDE ZATERDAG LANGS!

We kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent naar uw persoonlijke mogelijkheden voor het kopen van uw droomhuis met Engelse allure. Daarom organiseren we met veel plezier aanstaande zaterdag 25 juli een informatieochtend  op de locatie.

In een persoonlijk gesprek kunt u al uw vragen stellen over CottagePark. Wie wil kan zich direct inschrijven voor de woning naar keuze! Tussen 10.00 en 12.00 uur bent u van harte welkom op de locatie, Tweede Bloksweg 6, Waddinxveen. Uiteraard vinden de gesprekken met inachtneming van de 1,5 meter afstand plaats. Het is daarom van belang dat u een tijdsblok reserveert. Wij vragen iedereen die verkouden is, hoest en/of koorts heeft thuis te blijven.

Wie interesse heeft om de locatie te bezoeken, maar aanstaande zaterdag niet in de gelegenheid is, kan ook via bovenstaande knop een voorkeursdatum en tijd aangeven op een ander moment. De makelaar neemt dan contact met u op.

Hartelijke groet,
Team CottagePark