COTTAGE PARK NIEUWS

In deze tweede nieuwsbrief nemen we u weer een stukje verder mee in het nieuwbouwproject CottagePark in Waddinxveen. Fraai gelegen in een historisch stukje in de hoek van de Dreef en de Oude Dreef. De plek waar woondromen uitkomen!

ROMANTISCH

In CottagePark herleeft de romantische Engelse stijl op eigentijdse, nieuwe wijze. Het silhouet wordt gevormd door een spel van markante dakvormen met verschillende goot- en noklijnen en dakrichtingen. Met het (punt)dak als symboliek voor een dorps en landelijk karakter. De woningen zijn met gevoel voor detail ontworpen. De romantiek van deze kenmerkende architectuurstijl uit de tijd van het Engelse Vorstenhuis Tudor (16e eeuw) ziet u ook terug in de warme kleuren, het vakwerk en de ramen met roedeverdelingen.

GEEN ENKELE STRAAT HETZELFDE

De grote woonvariatie, de opvallend ruime opzet van woningen ten opzichte van elkaar, het besloten geheel rondom een open, groene ruimte onderstrepen de visie van de architect. Een moderne interpretatie van woonidealen. Het wordt een van de mooiste plekjes van Waddinxveen, met veel groen en water. De openbare ruimte vormt samen met de woningen een stijlvol geheel.

ENKELE KENMERKEN

  • Originele hedendaagse architectuur met een knipoog naar oud Engels.
  • Het openbaar gebied en de erfscheidingen zijn eveneens met aandacht vormgegeven en dragen bij aan de sfeer van de straat en de buurt. Zodoende wordt het groen van het openbaar gebied optimaal beleefd en loopt het fraai door tot in de groene hagen van de privétuinen.
  • CottagePark is deels met water omgeven.
  • De toepassing van natuurlijke, duurzame materialen spelen een belangrijke rol.
  • Een mix van woningen; van appartement en eengezinswoning tot vrijstaande villa.

WOONWENSEN ENQUÊTE

Wij zijn heel benieuwd waar u als belangstellende van nieuwbouwproject CottagePark belang aan hecht. Hoe wilt u wonen? Bent u op zoek naar een eengezinswoning, een hoekhuis, herenhuis, twee-onder-één-kapwoning of een villa? Of naar een ruim appartement? En wat maakt uw nieuwe woning nu tot uw droomhuis? Omdat wij benieuwd zijn naar uw ideeën, hebben wij een korte enquête opgesteld. Zo leren wij uw woonwensen meer en meer kennen en kunnen wij hier zoveel als mogelijk rekening mee houden. Heel fijn als u ons verder helpt en op onderstaande link klikt om de vragen te beantwoorden.

Volgende maand berichten wij u over de verdere voortgang van CottagePark. Ondertussen werken wij achter de schermen hard door aan deze mooie ontwikkeling met Engelse allure in het gezellige dorp Waddinxveen. 

Hartelijke groet,
Team CottagePark