COTTAGE PARK NIEUWS

Denkt u erover om te gaan verhuizen naar het gezellige dorp Waddinxveen? Hier woont u heerlijk centraal in het Groene Hart. Met een rijk aanbod van voorzieningen. We hebben er een paar voor u, als mogelijk toekomstig bewoner van CottagePark, in deze nieuwsbrief belicht.

STIJLVOL WONEN MET EEN DORPS KARAKTER

CottagePark wordt een unieke, kleinschalige woonwijk in Waddinxveen. Een verrassend, veelzijdig stukje Nederland waar er nog volop genoten kan worden van ruimte, groen, water en een ontspannen sfeer.

DE GOUWE ALS BASIS

Waddinxveen is een levendig dorp waar historie samengaat met een breed aanbod eigentijdse voorzieningen. Van oorsprong was het een woest gebied langs de rivier de Gouwe dat pas in de tweede helft van de achttiende eeuw goed droog werd gelegd. In 1870 werd de huidige gemeente Waddinxveen definitief gevormd. De meubelindustrie die destijds tot bloei is gekomen is een mooie herinnering aan vervlogen tijden. De hefbrug is een monumentaal, markant punt in het dorp; gebouwd in 1935. Aan de voet van de Hefbrug is nu een gezellige boulevard met verschillende leuke restaurantjes en cafés.

ALLES DICHT BIJ HUIS!

Waddinxveen ligt midden in het Groene Hart. Een uitgestrekt gebied waar weilanden, rivieren , sloten en dijken te vinden zijn. Een heerlijk stukje Nederland waar u fijn kunt varen, wandelen en fietsen in een landelijke omgeving met stadse voorzieningen in de nabijheid. Jaarlijks passeren zo’n 30.000 schepen het dorp. De helft daarvan is recreatievaart; mensen die genieten van de natuur, het prachtige landschap en de fijne sfeer van het dorp.

Vandaag de dag is Waddinxveen een zeer geliefde plek om te wonen centraal in de Randstad, dicht bij de uitvalswegen. De gemeente telt ruim 27.000 inwoners; groot genoeg voor een rijk aanbod van voorzieningen voor mensen van alle leeftijden.

Het nieuwe Winkelcentrum Gouweplein is op loopafstand van CottagePark. Daarnaast zijn er ook allerlei gezellige winkeltjes met een breed aanbod van (streek)producten. Op fietsafstand zijn verschillende kinderdagverblijven, basisscholen, een grote scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs, muziek- en dansscholen. Kinderen groeien hier ongedwongen en vrij op in een plezierige omgeving.

VRIJHEID IN DE RANDSTAD

Omliggende plaatsen als Utrecht, Alphen aan den Rijn, Gouda, Boskoop, Bodegraven, Rotterdam, Zoetermeer en Den Haag bereikt u vanuit Waddinxveen eenvoudig met de fiets, de auto of het openbaar vervoer. Er zijn maar liefst 3 stations in Waddinxveen. De Sprinter, Intercity en de verschillende streekbussen brengen u snel naar de omliggende steden. Met eigen vervoer rijdt u ook zo via de N207, A12 en A20 het land in.
En voor als de restaurants straks weer open gaan, hebben we alvast een paar hotspots op het gebied van eten & drinken voor u opgezocht. Zo kunt u op ontdekkingsreis gaan en deze aantrekkelijke woonomgeving gaan verkennen! Kijk vooral zelf ook even en ontdek de veelzijdigheid van wonen in het prachtige dorp Waddinxveen.

WAT ZIJN UW WOONWENSEN?

Waddinxveen heeft heel veel te bieden. Mogelijk overweegt u om straks te gaan verhuizen naar een nieuwbouwwoning in dit gezellige dorp en wie weet valt uw keuze dan wel op CottagePark. Wij zijn benieuwd waar belangstellenden van ons nieuwbouwproject belang aan hechten. Wat maakt uw nieuwe woning nu tot uw droomhuis? Twee weken geleden stuurden wij een korte enquête. Een groot aantal mensen heeft gereageerd, daar zijn wij heel blij mee. Heeft u ook uw woonideeën kenbaar gemaakt? Dank dan daarvoor. Zo niet, dan kunt u deze enquête nog steeds invullen in minder dan 5 minuten.
Hartelijke groet, Team CottagePark