COTTAGE PARK NIEUWS

We hebben goed nieuws voor u! De online voorverkoop van CottagePark gaat binnenkort van start. Noteer de volgende data alvast in uw agenda:

Vanaf 20 juni aanstaande is de projectwebsite uitgebreid met heel veel informatie. U kunt er van alles lezen over dit nieuwbouwproject op deze unieke, besloten plek in Waddinxveen. Met de Woningzoeker navigeert u eenvoudig door het plan om de kenmerken van de verschillende type woningen en de plattegronden te bekijken. Zo kunt u zich alvast voorbereiden op de volgende stap naar uw mogelijk nieuwe woning in CottagePark.

De online omgeving is zo ingericht, dat u vanaf dat moment ook een persoonlijk account aan kunt maken. Praktisch en eenvoudig want u heeft er de gehele periode, tot aan de definitieve aankoop aan toe, profijt van.
U start met het invullen van uw gegevens en het verzamelen van uw favoriete woningen. Gaandeweg verzamelt u alle relevante informatie binnen uw account, zodat u vanuit hier ook heel eenvoudig kunt inschrijven op een of meer woningen.

INSCHRIJVEN VAN 3 TOT 6 JULI

Voor wie alvast een stap wil zetten naar de aankoop van zijn of haar droomwoning, heeft tijdens de voorverkoop de unieke kans nu al een van de woningen exclusief te reserveren. Inschrijven hiervoor kan vanaf vrijdag 3 juli tot maandag 6 juli 9.00 uur. U kunt zich dan als een van de eerste inschrijven op één of meer favoriete bouwnummers.
 

Binnenkort sturen wij u meer uitgebreide informatie over de voorverkoop en hoe het reserveren van een woning in CottagePark precies in zijn werk gaat.


Hartelijke groet,
Team CottagePark