Wonen met engelse allure
Eengezinswoningen
Herenhuizen
Twee-onder-één-kapwoningen
Vrijstaande villa's
Appartementen

Op de hoogte blijven? Meld u aan!

Wonen met engelse allure

Herenhuizen
Twee-onder-één-kapwoningen
Vrijstaande villa's
& Appartementen

Op de hoogte blijven? Meld u aan!

Wonen in een eigentijdse cottage

‘CottagePark’ is stijlvol wonen in een landelijk, Engelse sfeer. Een sterke combinatie van charmante Tudor architectuur en modern comfort. Het plan is ruim, groen opgezet en de locatie is heel plezierig; op loopafstand van winkelcentrum Gouweplein en Park Triangel.

Het aanbod is breed:
Eengezinswoningen, gbo va. 134m2

Herenhuizen, gbo va. 161m2 

Twee-onder-één-kapwoningen, gbo va. 172m2 

Vrijstaande villa’s, gbo va. 200m2 

Appartementen, gbo va. 115 tot ca. 200m2 

Concept situatieschets cottagepark

Rustige,
veilige buurt

Dit eigen stukje Waddinxveen is een woonlocatie waar men eigenlijk alleen gericht komt. In deze intieme sfeer realiseren we een kleinschalig nieuwbouwplan met een dorps karakter. Veel groen, ruim opgezet en gemoedelijk. Bewoners creëren met elkaar een buurt waar je graag woont en elkaar kent. De auto is te gast. Kinderen hebben hier straks ook alle ruimte om onbezorgd buiten te spelen. 

Rustige,
veilige buurt

Dit eigen stukje Waddinxveen is een woonlocatie waar men eigenlijk alleen gericht komt. In deze intieme sfeer realiseren we een kleinschalig nieuwbouwplan met een dorps karakter. Veel groen, ruim opgezet en gemoedelijk. Bewoners creëren met elkaar een buurt waar je graag woont en elkaar kent. Ook de autoluwe opzet maakt dat CottagePark een veilige omgeving is waar je rustig woont en kinderen onbezorgd buiten kunnen spelen.

Concept situatieschets cottagepak

Charmante details van toen en nu

Het (land)leven in Engelse dorpen met zijn warme intimiteit is op een nieuwe wijze terug te vinden in de opzet van CottagePark. De woningen verschillen van elkaar in kleurstelling en vorm, waardoor een gevarieerd beeld ontstaat. Bij alle woningen ziet u charmante details van de architectuurstijl ‘Tudor’ terug. Herkenbaar aan onder andere de steile daken, markante gemetselde schoorstenen, baksteen in warm rood of bruin en ramen met roedeverdelingen. En uiteraard is CottagePark ook voorbereid op een gasloze / duurzame toekomst. 

ruimte voor uw lifestyle

Een nieuwbouwwoning in CottagePark kopen is in alle opzichten maximaal genieten. Zo kunt u bijvoorbeeld van a tot en met z uw eigen lifestyle vormgeven. Houdt u van een rustige inrichting of juist kleurrijk en druk? Spullen met een verhaal of design van nu? Of misschien wel een combinatie van die twee?! U begint als het ware weer helemaal opnieuw. Een ander groot voordeel is het feit dat u met een nieuwbouwhuis voorbereid bent op de toekomst.  Duurzaam, energiezuinig en gasloos opgezet zodat u hier nog heel lang zorgeloos kunt genieten van een gezond woonklimaat. 

Ideale plek bij de Gouwe

Waddinxveen is een gezellig dorp om te wonen. Centraal gelegen in het Groene Hart van Zuid-Holland; dichtbij steden als Zoetermeer, Gouda, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Alles heeft u hier op loop- of fietsafstand. Natuur, sportverenigingen, kinderopvang, scholen, speelplekken voor kleine en grote kinderen, een goed OV-netwerk en breed aanbod van winkels. Een nieuwe woonplek nabij de Gouwe. Fijn!

CottagePark

Aanmelden voor nieuwsbrief

Als u zich hier aanmeldt voor CottagePark dan houden wij u vrijblijvend, automatisch op de hoogte van de ontwikkelingen rondom dit duurzame nieuwbouwproject in Waddinxveen. U ontvangt dan ook automatisch, vrijblijvend een uitnodiging voor de start verkoop zodra de datum bekend is.

Eengezinswoningen, gbo va. 134m2 

Herenhuizen, gbo va. 161m2 

Twee-onder-één-kapwoningen, gbo va. 172m2 

Vrijstaande villa’s, gbo va. 200m2 

Appartementen, gbo va. 115 tot ca. 200m2 

Makelaars

0182 613 822
070 308 46 56

Project van CTN
Consortium Triangel Noord: