IN VERKOOP | INSCHRIJVEN GESTART

Inschrijven tot 5 oktober

CottagePark wordt een nieuwe woonwijk in het gezellige Waddinxveen. De verkoop is gestart! Schrijf voor 5 oktober 18.00 uur in voor uw droomhuis. Verzamel tot die tijd binnen uw account uw favoriete woningen. U kunt dan heel eenvoudig en snel via het inschrijfformulier in uw account of via de printbare versie inschrijven.

Tijdens de voorverkoop is ongeveer de helft van de woningen en appartementen gereserveerd. De andere bouwnummers zijn nog beschikbaar. Stuk voor stuk prachtige woningen en appartementen voor mensen die kiezen voor veel ruimte; zowel binnenshuis als buiten. Het team van CottagePark informeert u graag uitgebreid over uw persoonlijke mogelijkheden. 

Lees het magazine en bekijk met de woningzoeker het actuele aanbod.

Uitgelicht

Eengezinswoningen

In CottagePark kunt u bouwen aan uw toekomst. In een van de elf eengezinswoningen bijvoorbeeld. Superfijne huizen die zich helemaal voegen naar uw woonwensen en smaak. Perfect voor als u wilt gaan samenwonen of samen de stap van huren naar kopen wilt maken. En als er kinderen zijn of komen, dan past dit huis perfect. De living is ruim en licht en grenst aan een diepe tuin op het noordoosten. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en badkamer en op de tweede verdieping kunt u desgewenst ook nog extra slaapkamers realiseren!

Vanaf € 380.000 vrij op naam.

Herenhuizen

Een herenhuis lijkt misschien een ‘gewone’ rijwoning, maar is het zeker niet. Zo is de breedte van zes meter opvallend anders. Wat een ruimte! Op de begane grond is een royale living. Hier kunt u een gezellige leefkeuken realiseren of kiezen voor een extra grote bank en eettafel bijvoorbeeld. Ook op de eerste en tweede verdieping is de indeling heel ruim. Er is een basisplattegrond gemaakt en u kunt er ook voor kiezen om slaapkamers samen te voegen, een inloopkast te maken of een prettige thuiswerkplek. Een van de grote voordelen van een nieuwbouwhuis. Hier kunt u, binnen de bouwkundige randvoorwaarden, uw eigen indeling van uw droomhuis realiseren!

Vanaf € 460.000 vrij op naam.

Type woningen

  • Eengezinswoningen
  • Herenhuizen
  • Twee-onder-een-kapvilla’s
  • Vrijstaande Villa's
  • Appartementen
  • Penthouse

Geen enkele straat hetzelfde

CottagePark is een moderne interpretatie van woonidealen. De grote woonvariatie, de opvallend ruime opzet van woningen ten opzichte van elkaar, het besloten geheel rondom een open, groene ruimte met de allure van een charmant Engels buurtschap. Prachtig. De Tudorarchitectuur zorgt ervoor dat er geen huis gelijk is. Daarbij heeft de Engelse cottagestijl zijn weg gevonden in de openbare inrichting. Dit wordt echt heel bijzonder!

Charmante Details

Besloten, intiem en omringd
met groen en water

Het (land)leven in Engelse dorpen met zijn warme intimiteit is op een nieuwe wijze terug te vinden in de opzet van CottagePark. Deze plek verleidt en verbindt bewoners, bezoekers en voorbijgangers. De landschapsarchitect heeft zich laten inspireren door Hampstead Heath, een park bij Londen, de plaats Bath én Tudorpark in Hoofddorp. In het plan gaan landschap en Tudorarchitectuur hand in hand. CottagePark heeft gebogen, statige lanen en in het hart van de wijk komt een mooi, groen hof. Precies zoals dat ook in oud-Engelse dorpen te zien is. Charmant.

Ruimte voor lifestyle

In CottagePark komt een grote verscheidenheid aan woningtypes. Eengezinswoningen, Herenhuizen, extra bijzondere hoek-herenhuizen, Twee-onder-een-kapvilla’s, Villa’s, Appartementen en een heel fraai Penthouse. Je ziet het hier straks allemaal. Door dezelfde details en steenkleuren steeds op een andere manier toe te passen, ontstaat er een eenheid in verscheidenheid zo vertelt Ab Verbeek, architect van Roggeveen & Piso architecten.

"Zie het als een boeket waarin de bloemen los van elkaar prachtig zijn, maar samen een nog mooier geheel vormen. "