DE BOUW IS IN VOLLE GANG - HET WORDT ECHT HEEL MOOI!

Welkom in CottagePark

• Beste plek in Waddinxveen, op loopafstand van winkelcentrum het Gouweplein

Riante, energieneutrale (EPC 0) woningen met grote buitenruimtes

• Intiem wonen rondom een groen hof, omsloten door water

• Rijke variatie in stijlvolle Tudor architectuur

• Planning start bouw mei 2021

Alle woningen in CottagePark, een nieuwe, energieneutrale woonwijk in het gezellige Waddinxveen, zijn verkocht. Met een standaard energieverbruik dat overeenkomt met energielabel A++++, zijn alle woningen zeer energiezuinig. Een nieuwbouwontwikkeling om naar uit te kijken!

Charmante Details

Wat een ruimte!

In CottagePark komt een grote verscheidenheid aan woningtypes. Eengezinswoningen, Herenhuizen, extra bijzondere hoek-herenhuizen, Twee-onder-een-kapvilla’s, Villa’s, Appartementen en een heel fraai Penthouse. Je ziet het hier straks allemaal. Alle woningen zijn ruim opgezet. Neem bijvoorbeeld de herenhuizen met een breedte van maar liefst zes meter. Op deze sfeerimpressie ziet u hoe fraai dit is. Naast ruimtelijk zijn de woningen ook energieneutraal. Zo voldoen we helemaal aan de moderne wooneisen.

Ruimte voor lifestyle

Door dezelfde details en steenkleuren steeds op een andere manier toe te passen, ontstaat er een eenheid in verscheidenheid zo vertelt Ab Verbeek, architect van Roggeveen & Piso architecten. Een ander element dat voor het hele project geldt is ruimte. Waar u straks ook woont, in CottagePark geniet u overal van veel ruimte en mooi uitzicht!

"Zie het als een boeket waarin de bloemen los van elkaar prachtig zijn, maar samen een nog mooier geheel vormen. "

Type woningen

11
Eengezinswoningen
Vanaf 133m²
VERKOCHT

11
Eengezinswoningen

Vanaf 133m²

21
Herenhuizen
Vanaf 151m²
VERKOCHT

21
Herenhuizen

Vanaf 151m²

12
Twee-onder-één-kapvilla’s
Vanaf 176m²
VERKOCHT

12
Twee-onder-één-kapvilla’s

Vanaf 176m²

4
Vrijstaande Villa's
206m²
VERKOCHT

4
Vrijstaande Villa's

206m²

12
Appartementen
Vanaf 115m²
VERKOCHT

12
Appartementen

Vanaf 115m²

1
Penthouse
235m²
VERKOCHT

1
Penthouse

235m²

Stijlvol ontwerp

Het (land)leven in Engelse dorpen met zijn warme intimiteit is op een nieuwe wijze terug te vinden in de opzet van CottagePark. Deze plek verleidt en verbindt bewoners, bezoekers en voorbijgangers. De landschapsarchitect heeft zich laten inspireren door Hampstead Heath, een park bij Londen, de plaats Bath én Tudorpark in Hoofddorp. In het plan gaan landschap en Tudorarchitectuur hand in hand. CottagePark heeft gebogen, statige lanen en in het hart van de wijk komt een mooi, groen hof. Precies zoals dat ook in oud-Engelse dorpen te zien is. Charmant. Een moderne interpretatie van woonidealen; de grote woonvariatie, de opvallend ruime opzet van woningen ten opzichte van elkaar, het besloten geheel rondom een open, groene ruimte met de allure van een charmant Engels buurtschap. De Tudorarchitectuur zorgt ervoor dat er geen huis gelijk is. Daarbij heeft de Engelse cottagestijl zijn weg gevonden in de openbare inrichting. Dit wordt echt heel bijzonder! Lees meer over deze nieuwe, duurzame woonwijk in het kleurrijke Magazine.

Uitgelicht

Eengezinswoningen

In CottagePark kunt u bouwen aan uw toekomst. In een van de elf eengezinswoningen bijvoorbeeld. Superfijne huizen die zich helemaal voegen naar uw woonwensen en smaak. Perfect voor als u wilt gaan samenwonen of samen de stap van huren naar kopen wilt maken. En als er kinderen zijn of komen, dan past dit huis perfect. De living is ruim en licht en grenst aan een diepe tuin op het noordoosten. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en badkamer en op de zolder kunt u desgewenst ook nog extra (slaap)kamers realiseren!

Herenhuizen

Een herenhuis lijkt misschien een ‘gewone’ rijwoning, maar is het zeker niet. Zo is de breedte van zes meter opvallend anders. Wat een ruimte! Op de begane grond is een royale living. Hier kunt u een gezellige leefkeuken realiseren of kiezen voor een extra grote bank en eettafel bijvoorbeeld. Ook op de eerste en tweede verdieping is de indeling heel ruim. Er is een basisplattegrond gemaakt en u kunt er ook voor kiezen om slaapkamers samen te voegen, een inloopkast te maken of een prettige thuiswerkplek. Een van de grote voordelen van een nieuwbouwhuis. Hier kunt u, binnen de bouwkundige randvoorwaarden, uw eigen indeling van uw droomhuis realiseren!