Wonen met
engelse allure
Wonen met
engelse allure

Voorverkoop gesloten

De voorverkoop is zojuist gesloten. We zijn blij met het aantal inschrijvingen tijdens de voorverkoop van CottagePark. Het bijzondere nieuwbouwproject op een van de mooiste plekjes van Waddinxveen. Hier kunt u straks stijlvol wonen in een eigentijdse cottage. Een sterke combinatie van charmante Tudorarchitectuur en modern comfort. Het plan is ruim, groen opgezet en de locatie is heel plezierig. Op loopafstand van winkelcentrum Gouweplein, het station, scholen, sport- en cultuurverenigingen. 

Blader het kleurrijke Magazine door en krijg zo een goede indruk van het rijke aanbod en de vele mogelijkheden in CottagePark.

Type woning

Kies uw favoriete type

TYPE WONINGEN
KIES UW WONING
  • EENGEZINSWONINGEN
  • HERENHUIZEN
  • Twee-onder-een-kapvilla’s
  • VRIJSTAANDE VILLA's
  • APPARTEMENTEN

Geen enkele
straat hetzelfde

CottagePark is een moderne interpretatie van woonidealen. De grote woonvariatie, de opvallend ruime opzet van woningen ten opzichte van elkaar, het besloten geheel rondom een open, groene ruimte met de allure van een charmant Engels buurtschap. Prachtig. De Tudorarchitectuur zorgt ervoor dat er geen huis gelijk is. Daarbij heeft de Engelse cottagestijl zijn weg gevonden in de openbare inrichting. Dit wordt echt heel bijzonder!

DETAILS MAKEN VERSCHIL

Besloten, intiem en omringd
met groen en water

Het (land)leven in Engelse dorpen met zijn warme intimiteit is op een nieuwe wijze terug te vinden in de opzet van CottagePark. Deze plek verleidt en verbindt bewoners, bezoekers en voorbijgangers. De landschapsarchitect heeft zich laten inspireren door Hampstead Heath, een park bij Londen, de plaats Bath én Tudorpark in Hoofddorp. In het plan gaan landschap en Tudorarchitectuur hand in hand. CottagePark heeft gebogen, statige lanen en in het hart van de wijk komt een mooi, groen hof. Precies zoals dat ook in oud-Engelse dorpen te zien is. Charmant.

Ruimte voor lifestyle In CottagePark komt een grote verscheidenheid aan woningtypes. Eengezinswoningen, Herenhuizen, extra bijzondere Hoek-herenhuizen, Twee-onder-een-kapvilla’s, Villa’s, Appartementen en een heel fraai Penthouse. Je ziet het hier straks allemaal. Door dezelfde details en steenkleuren steeds op een andere manier toe te passen, ontstaat er een eenheid in verscheidenheid zo vertelt Ab Verbeek, architect van Roggeveen & Piso architecten. Zie het als een boeket waarin de bloemen los van elkaar prachtig zijn, maar samen een nog mooier geheel vormen.